Veilig huren – Woningweb
Aantrekkelijke tarieven Premium al vanaf €8,33 per maand Direct bij de eigenaar Onbeperkt reageren

Veilig huren

Hieronder vindt u de volgende belangrijke punten om veilig te huren.

Vul uw profiel zo goed mogelijk naar waarheid in om uw kansen te verhogen.
Het is belangrijk dat u alle gegevens zo goed mogelijk ingevuld hebt. Dit is voor de verhuurder makkelijker om te peilen of u de juiste huurder bent.

Bekijk de advertentie goed zodat u weet dat dit het beste bij u past.
Het kan zijn dat u door de enthousiasme niet de advertentie goed gelezen hebt waardoor u wellicht niet aan alle gestelde eisen voldoet. Dit voorkomt teleurstellingen.

Maak nooit een borg of huur over zonder fysiek contact van de verhuurder.
Wij willen u tóch attenderen op oplichters en zij beschikken over een aantal ”slimme” technieken om u na het overmaken van de borg, huur of aanbetaling te laten staan zonder woning. Het is daarom erg belangrijk dat u dit niet doet. Geen kosten betalen voordat u kennis heeft gemaakt met de directe verhuurder van de woning.

Werk niet mee aan een rekeningcheck.
Oplichters gebruiken deze methode vaak om een rekening te activeren die al op jouw naam staat en die ze alleen nog hoeven te activeren door deze storting (zoals bij het openen van een digitale PayPal-rekening). Ze koppelen hiermee de rekeningen. Hiermee kunnen zij winkelen met uw geld. Voorkom dit!

Bij vragen kunt u deze aan ons stellen of onze veel gestelde vragen bekijken. 
U hoeft geen overhaaste beslissingen te maken, door ons uw vraag te stellen kunnen wij u hiermee helpen. Ook staan er bij onze FAQ’s een aantal veel gestelde vragen die u wellicht kunnen helpen.