Herroepingsrecht – Woningweb
Aantrekkelijke tarieven Premium al vanaf €8,33 per maand Direct bij de eigenaar Onbeperkt reageren

Herroepingsrecht

Is het account van Woningweb niet waar je naar opzoek bent en heb je nog geen gebruik gemaakt van jouw account? Dan leggen we je hier uit hoe jij je betaling kunt herroepen.

Wat is een herroeping?
De Europese wet schrijft voor, dat je na het doen van een aankoop een bedenktijd hebt. Dit geld ook voor het account op Woningweb. Je hebt dan ook 14 dagen bedenktijd na je betaling. Binnen deze 14 dagen kun je de aankoop herroepen. Op deze manier kun je zelf beslissen of je echt gebruik wil maken van het account.

Kan ik herroepen na een directe activatie?
Kies je ervoor om direct je account te gebruiken? Dan doe je afstand van het herroepingsrecht. Je hebt dan geen bedenktijd waar binnen je de koop kan herroepen. Onderstaande stappen zijn dan ook niet voor je van toepassing.

Hoe geef ik een herroeping door?
De herroeping kun je op de volgende manier aan ons melden:
Je kunt ons een e-mail sturen met daar in jouw e-mail adres en telefoonnummer zodat wij contact met u kunnen opnemen en de herroeping kunnen verwerken.

Wat gebeurd er na het doorgeven van mijn herroeping?
Wij nemen dit zo snel mogelijk in behandeling. Je ontvangt het bedrag zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen, van ons retour. Dit gebeurd op dezelfde wijze als waarop de betaling plaatsvond.

Wat gebeurt er met mijn account bij een herroeping?
Bij het verwerken van je herroeping, zeggen we per direct jea ccount op.Wil je op een later moment toch weer gebruik maken van een account? Dan dien je je opnieuw te registeren.

Waar kan ik terecht met vragen?
Heb je naar aanleiding van de informatie op deze pagina nog vragen voor ons? Dan zijn we beschikbaar via de e-mail, telefoon, of contactformulier.